close

Our team

 

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη

Το idesign.com.gr είναι ένα studio δημιουργίας πατρόν και κατασκευής δειγμάτων που παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών – από την αποτύπωση της σχεδιαστικής ιδέας στην προετοιμασία της παραγωγής – βοηθάει σχεδιαστές και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας να υλοποιήσουν τις ιδέες τους. Έχουμε πολυετή εμπειρία στο γυναικείο και ανδρικό ένδυμα ενώ παράλληλα η τεχνογνωσία μας εκτείνεται και σε άλλους κλάδους ρουχισμού όπως καρναβαλικών στολών και  στολών εργασίας.

Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε πελάτη και συνεργαζόμαστε με όλους, από high-end σχεδιαστές μέχρι startups ηλεκτρονικού εμπορίου και σπουδαστές μόδας. Αναλαμβάνουμε τόσο μικρές όσο και μεγάλες αναθέσεις, είτε πρόκειται για μια μοναδική, κατά παραγγελία, δημιουργία είτε για μια ολοκληρωμένη συλλογή που θα παρουσιαστεί στην Εβδομάδα Μόδας. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει ανεξάρτητους σχεδιαστές, επιχειρηματίες, φοιτητές και απόφοιτους σχολών μόδας, ενδυματολόγους αλλά και ερασιτέχνες λάτρεις του ρούχου που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους σειρά.

Αφήστε μας να αναλάβουμε την τεχνική ανάπτυξη των σχεδίων σας και να μετατρέψουμε τις ιδέες σας σε μια εμπορικά επιτυχημένη συλλογή. Με πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό ρούχου, στα βιομηχανικά standards, στην κατασκευή και τις τεχνικές παραγωγής μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα βήματα των δραστηριοτήτων σας.

Το idesign.com.gr είναι ένα one-stop shop που παρέχει κάτω από την ίδια στέγη όλες τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Δημιουργία Σχεδίου / Δημιουργία πατρόν / Κατασκευή δειγμάτων / Μεγεθύνσεις / Προετοιμασία Παραγωγής/Προδιαγραφές / Συμβουλευτική

 

 

 

.

Μαρία Σουτζόγλου

Fashion Blogger - Paper Pattern Maker

Μαρία Σουτζόγλου

Καλώς ήρθατε στον κόσμο του iDESIGN!

Με λένε Μαρία Σουτζόγλου και είμαι σχεδιάστρια μόδας με ειδικότητα και εμπειρία πολλών ετών στο σχεδιασμό – πατρόν και την κατασκευή  γυναικείων & ανδρικών ενδυμάτων καθώς και καρναβαλικών στολών.

Είμαι  ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του idesign.com.gr,  επαγγελματίας του χώρου της μόδας με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας. Με ένα ισχυρό υπόβαθρο στο σχέδιο, στην κατασκευή πατρόν και δειγμάτων και στη διαχείριση της παραγωγής, είμαι διατεθειμένη να μοιραστώ τις γνώσεις μου και να βοηθήσω επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας – μικρές και μεγάλες, ήδη καθιερωμένες ή startups – να βελτιώσουν τα προϊόντα τους και να υιοθετήσουν αποτελεσματικότερους τρόπους εργασίας. Εγώ και οι συνεργάτες μου συνεργαζόμαστε στενά με κάθε πελάτη ώστε να τελειοποιήσουν τόσο την εφαρμογή των ρούχων όσο και τις παραγωγικές διαδικασίες και να δημιουργήσουν μια εμπορικά επιτυχημένη συλλογή.

Τριγυρνώντας στο κόσμο των blogs & των media εμπνέομαι  παρατηρώντας ανθρώπους με στυλ, δημιουργικό πνεύμα που τους αρέσει να πειραματίζονται σε νέες ιδέες  και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Στο idesign.com.gr  εκτός από τις παρεχόμενες υπηρεσίες σχεδιασμού και πατρόν θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, εναλλακτικές συμβουλές για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας  σας και προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης πληροφορίες και tips για την ομορφιά, την υγιεινή ζωή, τα ταξίδια καθώς και ποικιλία άρθρων και νέων προτάσεων για θέματα όπως  μόδα & τέχνη σε συνδυασμό με τη τεχνολογία, προσωπική ανάπτυξη, ανθρώπινες σχέσεις για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Ανεξαρτήτως ηλικίας, καριέρας, τοποθεσίας και υπόβαθρου … ανεξάρτητα το πόσο ταλαντούχοι, έξυπνοι, και αστείοι μπορεί να είμαστε…όλοι έχουμε την βαθιά πεποίθηση ότι η ομορφιά  πρώτα απ’ όλα πηγάζει από μέσα μας, μέσα από την αναζήτηση και την γνώση.

 


Email:soutzoglou38@gmail.com

Τηλέφωνο:+306931848443

Τοποθεσία:Πάτρα, Ελλάδα

Αμαλία Παπαδοπούλου

Fashion & Content Editor

Αμαλία Παπαδοπούλου

Γεια σας , το όνομά μου είναι Αμαλία Παπαδοπούλου και είμαι η fashion & Content Editor και οργανωτική υπεύθυνη του  idesign.com.gr. Με σπουδές μεταξύ άλλων στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Μόδας και με πολυετή εμπειρία στο χώρο, παρακολουθώ και ελέγχω την αποτελεσματική και ομαλή ροή των εργασιών του idesign.com.gr

Έχω εργαστεί στην κατασκευή εσωρούχων και homewear  για πάνω από 25 χρόνια (Regi Homewear & Intimo club), με μεγάλη εμπειρία στο graphic design, πρότυπο σχεδιασμό, το ράψιμο, τους προϋπολογισμούς, το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τη συσκευασία και τη διαχείριση συμβάντων.

Θα περιέγραφα τον εαυτό μου σαν κάποιον που είναι ειλικρινής,  ευέλικτη, εργατική και φιλόδοξη.. Έχω  μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, και προσπερνώ τις δυσκολίες της ζωής με αισιοδοξία. Επίσης, μου αρέσουν τα ταξίδια, οι ταινίες, τα βιβλία, τα δείπνα με φίλους και οι φιλοσοφικές συζητήσεις.

Δύσκολα βρίσκω τις σωστές λέξεις, αλλά μάλλον προτιμώ τις  εικόνες να μιλούν για μένα. Παθιασμένη για οποιαδήποτε αισθητική έκφραση, αγαπώ τη μόδα και εμπνέομαι από οποιονδήποτε – όπως εγώ – θέλει να πειραματιστεί.

 

 

 

Email:amalia64.2409@gmail.com

Τοποθεσία:Πάτρα, Ελλάδα